Miesten siveysvyö paljasta pillua

miesten siveysvyö paljasta pillua

Koska Teron kädet oli sidottu käsiraudoilla, asento oli varsin epämukava. Tero joutui katsomaan miestä silmiin, joka samalla raiskasi pyllyä ja suuta. Antti opetti Teron tarjoamaan peppuaan eri tavoilla. Sitten vähän valellaan Antti tuumaili itsekseen, avasti purkin ja alkoi levittä hunajaa Teron ruumiin eri osiin ja erityisesti sukuelimiin. Sakke vaati kuitenkin usein tahallaan Terolta mahdottomia, että saisi rangaista häntä julmasti. Teron olo oli hyvin epämukava. No toivottavasti Pimpsan kapinallinen tahto on vihdoinkin murtunut. Asento ei ollut lainkaan kivulias ja raikas ilma tuoksui ihanalle kellarin tunkkaisen hajun jälkeen. Kouriminen ei ollut niin kivuliasta kuin piiskaaminen, mutta oli nöyryyttävä maata täysin avuttomana takapuoli levitettynä ilmassa jonkun vieraan miehen tutkittavana. Toivottavasti huomenna uskot, että mun kanssa ei todellakaan vittuilla! Teron tuli rytmikkästi heilutella pyllyän ja levitellä reikänsä sormillaan kunnes Antti kiihottui. Sä tarjoat pimppiäs mulle aina kun haluun, ja sä teet sen ilomielin.

Suomen seksikkäin nainen kuinka ejakuloida

Se avasi Terolle aivan uuden maailman. Heti kun he päsivät huoneeseen, Antti lukitsi oven autotalliin. Eli siis homman nimi tulee olee se, että sun tulee oppia mun tavat ja osata arvata mitä mä haluun. Iskun aiheuttama kipu ei ollut mitän verrattuna veden aiheuttamaan tuskaan. Maattuaan vähän aikaa Teron pällä kunnes kaikki sperma oli tyhjentynyt Teron sisän, Antti nousi ja poistui huoneesta. Tero ei kuitenkaan uskaltanut sanoa mitän. Aluksi tämä ei tuntunut miltän, mutta vähitelleen kipu koveni niin paljon, että Teron oli pakko huuttaa. Ennen kuin Tero oli ehtinyt edes ovelle, Antti hyppäsi Teron pälle ja viskasi Teron päin seinä. Jokainen raaja oli kiristetty pöydän kulmiin. Pepulla sai ruokaa yleensä pari näkkileipä ja suuta antamalla sai lasin vettä.

miesten siveysvyö paljasta pillua

Pyllyreijässä jatkuvasti suriseva dildo ei kuitenkaan antanut Terolle rauhaa, vaan piti Teron hereillä koko yön. Antti otti raipan käteensä ja alkoi hivellä sitä Teron esille kohotettua pyllyä. Siihen hän kuitenkin sekoitti spermaa jota oli valunut lattialle ja jota vielä oli jonkun verran pyllyvaossa. Sä taidatkin olla vielä neitsyt. Asentonsa takia Tero näki kun sitä tuli ulos; aina pulppuavina aaltoina paljon kerrallaan. Jossain vaiheessa Tero menetti tajuntansa kipujen ja kutinan takia. Toinen oli noin 60-vuotias mies, joka oli kiinnostunut antamaan Terolle kunnon vanhanajan selkäsaunan vitsalla ja kepillä se jo kiihotti Teroa, mutta toinen vastaus oli vieläkin mielenkiintoisempi. Antti jatkoi: Jatkossa mä odotan sulta kuule Anu paljon enemmän yhteistyötä, muuten sä kuolet noihin ruoskaniskuihin. Mee selälles lattialle, niin mä istun sun pällesi. Ainoa mahdollisuus olisi totella Anttia, vaikka se merkitsisikin hirveyksiin antautumista. Vaikeroi Tero Jumalauta Anu, nyt tulee tuplarangaistus, peppu esille pystyyn niin kuin olisi jo! Pistetän tiukkaan, kun Pimpsa kuitenkin niskuroi Antti kiristi remmit ärimmilleen, niin että Tero ei pystynyt liikkumaan lainkaan.


Jamina nussii suomiseksivideolla radical.


Ohjaaja avoimet työpaikat oulu

Vähitellen Anttikin tuntui joustavammalta. Mieleen tuli myös poliisi tv:ssä kadonneiksi ilmoitetut; ehkä joku kadonneeksi ilmoitettu oli kokenut samanlaisen kohtalon. Sen jälkeen Antti tarttui käsillän kovakouraisesti Teron pieniin pakaroihin, puristi kovaa ja levitti niitä vielä lisä ja työnsi kullinsa hitaasti Teron pyllyyn. Vajaan kymmenen minuutin panemisen jälkeen Antin työnnöt alkoivat kiihtyä kunnes hän tuli rajusti; tullessaan Antti huusi kovaa ja työnsi kulliaan aina vain syvemmälle Teron pyllyyn niin että Tero luuli halkeavansa. Alushousujen alta nouseva tuoksu oli voimakkaan miehinen. Pitkän ja perusteellisen nuolemisen jälkeen Antti ojensi Terolle aikaisemmin lupaamansa vesilasin, minkä Tero hörppi hetkessä. Antti käski Teroa pyyhkimän suunsa ja nielemän kaiken.

miesten siveysvyö paljasta pillua